SIMONA HALEP-KRISTINA PLISKOVA, meciul care deschide ziua la Madrid. Totul despre partida de miercuri

SIMONA HALEP-KRISTINA PLISKOVA. Simona Halep şi Kristyna Pliskova se vor întâlni în turul 3 la Madrid, într-o reeditare a meciului din runda inaugurală a ediţiei de anul trecut, câştigat de Halep cu 6-2, 6-1.

08 mai 2018, 19:24
SIMONA HALEP-KRISTINA PLISKOVA, meciul care deschide ziua la Madrid. Totul despre partida de miercuri

SIMONA HALEP-KRISTINA PLISKOVA. Clasată pe locul 94 în clasamentul WTA, sora Karolinei Pliskova spune, însă, că se simte mai puternică şi mai pregătită decât în 2017, deşi recunoaşte că Halep se află în elementul său la Madrid, unde s-a impus la precedentele două ediţii.

Mă simt mai bine decât anul trecut, mai pregătită. Pentru mine e mai bine când joc împotriva ei pe hard, dar mingea se deplasează mai rapid aici decât pe zgura normală. Simona este foarte bună la turneul acesta, îi place aici, aşa că vom vedea mâine„, a declarat Pliskova pentru Digi Sport.

În drumul spre turul 3, Kristyna Pliskova a trecut şi de Ana Bogdan, în calificări. „M-am simţit bine încă de la primul meci, am venit la Madrid direct de la Praga, a fost un program cam dificil, dar jocul meu merge din ce în ce mai bine şi sunt mulţumită de felul în care joc„, a precizat Pliskova.

Meciul SIMONA HALEP-KRISTINA PLISKOVA este primul al zilei de miercuri la Madrid, urmând să înceapă de la ora 11.00. Această partidă va fi urmată de întâlnirile Caroline Garcia – Julia Goerges, Sloane Stephens – Karolina Pliskova, Kiki Bertens – Caroline Wozniacki şi Maria Şarapova – Kristina Mladenovic.