SIMONA HALEP lăudată în presa străină: A zdrobit-o pe Serena Williams

Presa străină şi agenţiile internaţionale au răspândit imediat ştirea despre victoria fabuloasă a Simonei Halep la Turneul Campioanelor, în faţa Serenei Williams. Acesta este al doilea cel mai prost rezultat din cariera americancei.

22 oct. 2014, 10:06
SIMONA HALEP lăudată în presa străină: A zdrobit-o pe Serena Williams

Victoria extraordinară pe care SIMONA HALEP a obţinut-o în faţa Serenei Williams , la Turneul Campioanelor de la Singapore, a făcut repede înconjurul lumii, ea fiind consemnată pe paginile online ale tuturor publicaţiillor importante.

Citeşte şi SIMONA HALEP, prima reacţie după victoria FABULOASĂ obţinută în faţa Serenei Williams

Pentru a opta oară în carieră Serena a pierdut un set la 0. Iberica Anabel Medina, anul trecut, în turneul de la Madrid, şi sora sa, Venus, în 2008, au fost ultimele jucătoare care au avut 6-0 în faţa Serenei„, scriu mexicanii de la Informador, în timp ce americanii de la One Page News scriu că Serena Williams şi-a egalat cea mai proastă performanţă a carierei, în 1998 jucând ultima partidă în care a câştigat doar două game-uri.

„Serena Williams nu a putut face faţă loviturilor extraordinare ale Simonei Halep, care a zdrobit-o în doar o oră”, scrie şi Daily Mail.

Prestigiosul cotidian sportiv francez L’Equipe, după ce anunţă, pe prima pagină a ediţiei sale online, că „Serena Williams a luat o lecţie”, subliniază, miercuri, la rubrica de tenis, splendida victorie a jucătoarei române Simona Halep în Turneul Campioanelor de la Singapore.

L’Equipe scrie, în pofida stilului său îndeobşte mai echilibrat, că „Simona Halep o bate măr pe Serena Williams”.

Pentru al doilea său meci în grupa roşie, Serena Williams a fost bătută sec de Simona Halep, miercuri, la Masters-ul de la Singapore (6-0, 6-2, în 1h+5′). Românca rămâne neînvinsă. 37 de minute. Serena Williams a trebuit să aştepte 37 de minute miercuri la Singapore pentru a înscrie un ghem (6-0, 2-1). În faţa unei Simona Halep agresivă, care distribuia perfect de pe linia de fond (11 lovituri câştigătoare, 12 greşeli provocate directe) şi putea astfel să se înscrie la vole pentru a concluziona, americanca, apatică şi adesea prost plasată, multiplica erorile (36 în total, 7 duble greşeli). Fără ca vreodată să dea impresia că ar putea ieşi din această stare„, notează în deschiderea articolului.