SIMONA HALEP-LESIA ŢURENKO LIVE. Organizatorii de la Doha au anunţat ora de start a meciului

SIMONA HALEP-LESIA ŢURENKO LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua, miercuri, în jurul orei 17.30, cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 24 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Doha, cu premii totale de 916.000 de dolari.

12 feb. 2019, 17:22
SIMONA HALEP-LESIA ŢURENKO LIVE. Organizatorii de la Doha au anunţat ora de start a meciului

SIMONA HALEP-LESIA ŢURENKO LIVE. Această întâlnire este a treia pe terenul central, pe care meciurile vor începe la ora 14.30. Simona Halep a fost acceptat direct în turul al doilea.

Elina Svitolina (Ucraina), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, şi Jelena Ostapenko (Letonia), locul 22 WTA, vor deschide ziua, apoi se va juca meciul Karolina Pliskova (Cehia), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 2 – Elise Mertens (Belgia), locul 21 WTA.

Citeşte şi Simona Halep a slăbit două kilograme în două zile. Meciul cu Cehia a epuizat-o, cum s-a refăcut fostul nr. 1 mondial

Simona Halep conduce cu 5-0 în întâlnirile directe cu ucraineanca de 29 de ani, aflată la cea mai bună clasare din carieră. Primele lor patru întâlniri au avut loc în 2014, când Ţurenko i-a luat româncei singurul set, la Wimbledon, şi anterior, iar a cincea s-a desfăşurat la ediţia trecută a turneului de la Cincinnati, când Halep s-a impus în sferturi, cu 6-4, 6-1.