SIMONA HALEP, reacţie FABULOASĂ de la WIMBLEDON 2014

SIMONA HALEP. Jucătoarea romana SIMONA HALEP, nr. 3 WTA, s-a calificat, sambata, in optimile de finala la Wimbledon 2014, dupa ce a trecut in turul III de Belinda Bencic, scor 6-4, 6-1. SIMONA HALEP va juca pentru un loc în sferturile de finală cu Zarina Diyas, locul 72 WTA. SIMONA HALEP.

29 iun. 2014, 13:40
SIMONA HALEP, reacţie FABULOASĂ de la WIMBLEDON 2014

SIMONA HALEP. Imediat dupa partida, SIMONA HALEP a declarat ca e multumita ca a ajuns in a doua saptamana la Wimbledon 2014 si ca se simte bine in Anglia.

„Ma simt bine pentru ca am putut sa ajung pana aici, pentru ca am trecut in a doua saptamana la Wimbledon, e un lucru foarte bun. Imi dovedeste ca sunt la un nivel inalt si destul de constanta”, a declarat SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP a comentat si situatia actuala de la Wimbledon 2014, unde a ajuns pe hartie favorita 1, dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li.

„Nu pot spune ca ma vad favorita la acest turneu. Sunt atatea jucatoare bune, care pot sa ma invinga la Wimbledon, dar eu am incredere in sansa mea si, bineinteles ca in fiecare zi o sa muncesc si o sa fiu concentrata ca sa ajung in fazele finale”, a precizat SIMONA HALEP.