SIMONA HALEP, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ la WIMBLEDON 2014. VIDEO

SIMONA HALEP. Favorită nr. 3 la WIMBLEDON 2014, romanca SIMONA HALEP a fost intervievată de organizatorii turneului londonez şi a dezvăluit câteva amănunte inedite din viaţa ei. SIMONA HALEP.

26 iun. 2014, 08:53
SIMONA HALEP, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ la WIMBLEDON 2014. VIDEO

SIMONA HALEP. Sportiva din Constanţa a declarat că primul lucru pe care l-a făcut dimineaţă a fost să asculte melodia „M-am îndrăgostit lulea”, a lui Marcel Pavel. Apoi a mâncat clătite, şuncă cu brânză şi croissant cu ciocolată, „pentru că îmi place foarte mult ciocolata”, a mai precizat SIMONA HALEP, confrom doartenis.ro.

Simona Halep – Lesia Tsurenko LIVE (ora 21:30) de la WIMBLEDON 2014

Întrebată cum s-ar îmbrăca dacă ar asista, ca fan, la Wimbledon, SIMONA HALEPa răspuns: „Evident, în alb. Blugi albi, tricou alb cu roz şi pantofi roz”. SIMONA HALEP a mărturisit că Range Rover este maşina ei preferată,ea conducând deja un model Evoque.

SIMONA HALEP  a fost întrebată ce vedetă a tenisului ar vrea să urmărească dacă ar avea la dispoziție o zi, ca fan, la Wimbledon.

„L-aș urmări pe Federer, pentru că iubesc stilul lui şi cred că am foarte multe de învăţat de la el”, a spus SIMONA HALEP. Partener de lojă pentru SIMONA HALEP la acest meci ar fi, evident, actorul Gerald Butler: „Îmi place foarte mult cum arată”.

SIMONA HALEP a mai spus că atunci când e acasă îi place să facă deseori clătite, după care a destăinuit şi cum a sărbătorit calificarea în turul secund la Wimbledon: „Am fost la un restaurant foarte drăguţ din Londra şi am mâncat friptură de vită argentiniană”.

SIMONA HALEP va juca, joi, dupa ora 19:00, cu Lesia Tsurenko (Ucraina, nr. 170 WTA), în turul II de la WIMBLEDON 2014.

SIMONA HALEP, numărul 3 WTA și favorita numărul trei a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon susține joi meciul din turul doi al competiției pe iarbă, în compania ucrainencei LESIA TSURENKO. Meciul se va desfășura pe terenul numărul doi. În toate cele trei întâlniri anterioare ale celor două tenismene SIMONA HALEP a ieșit învingătoare. LESIA TSURENKO are 25 de ani, 1,74 m înălțime și 67 de kilograme. Lesia Ţurenko (Ucraina) vine din calificări şi ocupă locul 170 WTA. Ea a trecut în turul I, cu scorul de 6-3, 6-0, de Dinah Pfizenmaier (Germania), poziţia 116 în clasamentul mondial. În primul tur, SIMONA HALEP a învins-o pe TELIANA PEREIRA din Brazilia cu 6-2, 6-2 în doar o oră și cinci minute. SIMONA HALEP. WIMBLEDON 2014.

SIMONA HALEP va juca din nou în ultimul meci al zilei, de această dată pe terenul cu numărul 2. Înainte mai sunt programate 4 meciuri, trei de băieţi şi unul de fete. Gasquet – Kyrgios, Hewitt – Janowicz, dar şi finalul confruntării dintre Tsonga şi Querrey, încheiată aseară la 9-9 în decisiv. Pe acest teren evoluează şi Eugenie Bouchard împotriva lui Soler Espinosa.

Partida ar putea începe după ora 21:30, totul depinde însă de durata meciurilor programate, dar şi de ploaie. WIMBLEDON 2014.