Simona Halep, lovitură de proporţii! Ce se întâmplă cu nr. 1 WTA

Simona Halep va încasa un bonus uriaş din partea WTA pentru constanţa demonstrată în 2018. Românca a confirmat prezenţa la turneele de la Wuhan şi Beijing, astfel că va îndeplini toate criteriile pentru a încasa bonusul de final de an acordat de WTA.

04 sept. 2018, 13:13
Simona Halep, lovitură de proporţii! Ce se întâmplă cu nr. 1 WTA

Conform regulamentului WTA, sportivele din top 10 care participa la toate cele patru turnee din categoria Premier Mandatory (Indian Wells, Miami, Madrid si Beijing) si la cel putin patru din cele cinci turnee din categoria Premier 5 (Doha, Roma, Rogers Cup, Cincinnati si Wuhan) primesc anual un bonus. Mai mult, daca o jucatoare evolueaza toate cele noua turnee se acorda si un super-bonus.

Simona Halep, probleme mari în afaceri. Aproape de INSOLVENŢĂ!

In cazul Simonei Halep, dupa confirmarea prezentei la Wuhan si Beijing, vorbim astfel de un bonus maxim deoarece romanca bifeaza prezenta la toate cele noua turnee. Romanca este eligibila in momentul de fata pentru a incasa un bonus de un milion de dolari! Daca va incheia anul pe locul doi, suma va scadea la 700.000 de dolari, iar daca va incheia pe locul trei ea va ajunge la 650.000 de dolari.

Anul trecut, Simona Halep a incasat un bonus de un milion de dolari din partea WTA pentru ca a incheiat anul pe primul loc.