SIMONA HALEP – MADISON KEYS în optimi la Cincinnati. La ce oră se joacă meciul

Madison Keys este adversara Simonei Halep în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati la noapte, după ora 2.

15 aug. 2019, 03:28
SIMONA HALEP – MADISON KEYS în optimi la Cincinnati. La ce oră se joacă meciul

Americanca Madison Keys, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-1, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 41 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Keys s-a impus după un meci care a durat o oră şi 14 minute şi va evolua în faza următoare cu Simona Halep.

Keys şi Halep s-au întâlnit de şase ori, de cinci ori (ultimele cinci partide) câştigând jucătoarea română. Ultima lor partidă a avut loc pe în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore, la ediţia din 2016, când Halep a învins-o pe Keys cu 6-2, 6-4.

Singura victorie a americancei datează din 2014, de la turneul de la Sydney. Atunci, Halep a pierdut în turul I cu 1-6, 4-6.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, în turul al doilea, în care a fost direct acceptată, la turneul de la Cincinnati.

Simona a analizat duelul din turul 3 al competiției de la Ohio și a dezvăluit care sunt atuurile sportivei de pe locul 18 WTA, care și-a trecut deja un titlu în palmares în 2019 (Charleston).

”Știu că toate meciurile au fost foarte grele și foarte strânse. Servește foarte bine, ceea ce nu e ușor pentru mine. Lovește un pic imprevizibil și cu foarte multă putere.

Faptul că am câștigat de atâtea ori împotriva ei îmi dă încredere și cel mai important lucru e să fiu puternică pe picioare”, a spus Halep, în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.