Decizie SURPRIZĂ de ULTIMĂ ORĂ luată de SIMONA HALEP

Cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, Simona Halep, numărul cinci mondial, va scrie zilnic pe blogul WTA în timpul turneului de la Madrid, la care este cap de serie nr. 4.

03 mai 2014, 05:02
Decizie SURPRIZĂ de ULTIMĂ ORĂ luată de SIMONA HALEP

În prima sa postare, Halep a relatat că a ajuns joi dimineaţa la Madrid.

„După Stuttgart (unde a fost învinsă în turul al doilea, n. red.) am revenit pentru câteva zile la Bucureşti, deoarece am resimţit un pic de durere la accidentarea de la picior – m-am accidentat chiar înaintea meciului de Fed Cup – şi am dorit să merg la doctor. Dar acum sunt aici (la Madrid, n. red.), mă simt bine şi sunt gata să încep turneul”, scrie Halep.

Simona Halep s-a referit şi la meciul cu Serbia, din Fed Cup, câştigat de România: „Vorbind despre Fed Cup, a fost extraordinar, pentru că am câştigat, dar pentru mine nu a fost aşa de grozav, din cauza accidentării. Nu m-am putut pregăti foarte bine pentru el, iar ploaia a făcut ca lucrurile să fie şi mai dificil – a trebuit să joc două meciuri duminică, iar în cel cu Ivanovic am fost obosită, dar Sorana (Cîrstea, n. red.) a jucat foarte bine şi le-am învins”.

Halep a subliniat susţinerea de care s-a bucurat echipa României, chiar de Paşte: „Multă lume a venit să ne susţină la Bucureşti, chiar dacă era Paştele. E fost extraordinar, a fost o atmosferă formidabilă. A fost foarte impresionant când s-a cântat imnul naţional”.

Jucătoarea constănţeană de 22 de ani a povestit şi cum a petrecut ziua de vineri la Madrid: „Am alergat vreo 20-30 de minute după ce m-am trezit, iar apoi am fost să iau micul dejun. A urmat un antrenament de circa o oră şi jumătate cu Anastasia Pavliucenkova. Apoi am luat prânzul şi am venit la WTA’s All Access Hour! De asemenea, am ajutat la tragerea la sorţi. Înainte de tragere am spus că ar fi bine să joc cu cineva din calificări în primul tur, ca să încep duminică, acest lucru s-a întâmplat şi sunt bucuroasă!”.

Simona Halep a precizat că turneul de la Madrid înseamnă mult pentru ea.

„Ion Ţiriac (care organizează turneul, n. red.) mi-a oferit de fiecare dată când am avut nevoie un wildcard, iar anul trecut am început să joc foarte bine aici, am înţeles că pot să joc la un nivel înalt. Obiectivul meu anul acesta este să câştig câteva meciuri şi să mă bucur de competiţie, pentru că mă simt bine aici şi terenurile sunt foarte frumoase”, a adăugat Simona Halep.

Simona Halep poate primi întrebări de la iubitorii tenisului la adresa [email protected], cu menţiunea „QuestionForSimona”.