Simona Halep, mai fericită ca niciodată! Imagini de colecție de la cununia cu Toni Iuruc FOTO

Simona Halep, care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie, a trăit cea mai frumoasă zi din viața ei, într-un decor de vis, după cum chiar ea a recunoscut printr-o postare pe social media.

16 sept. 2021, 18:55

Simona Halep, mai fericită ca niciodată! Vedeta s-a cununat civil cu Toni Iuruc (42 de ani) miercuri după-amiază, la Mamaia. Cununia religioasă și nunta vor avea loc anul viitor.

Simona Halep, mai fericită ca niciodată!

Simona Halep s-a simțit foarte bine la petrecerea la care au cântat Loredana Groza și Dan Bitmann și la care a fost ales un menu de cinci stele. A dansat, a cântat și le-a arătat celor aproximativ 300 de invitați că trăiește un moment unic. De altfel, a ținut să împărtășească și cu fanii această bucurie și a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram.

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor. Ce melodie au ales VIDEO

Simona Halep (29 de ani) s-a căsătorit cu Toni Iuruc (42 de ani). Cei doi au o relaţie din 2019, iar în vară s-au logodit în cadrul unei ceremonii restrânse. Petrecerea de după cununia civilă a avut loc la Constanţa, la clubul pe care îl deţine naşul celor doi miri, Dani Caramihai, şi au fost invitate 300 de persoane. Dan Bittman, Loredana Groza şi formaţia Pindu, care interpretează muzică machedonească, au fost cei care au întreţinut atmosfera unei petreceri la care, printre alţi, s-au aflat Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase.

Meniu de lux la nunta lui Toni Iuruc cu Simona Halep. Invitaţii, trataţi regeşte FOTO

@adrianselaru♬ sunet original – Adrian Şelaru