Simona Halep, marea dezamăgire de la US Open. „E un pic prea mult pentru mine”

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a dezvăluit, încă o dată, de ce US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, nu i se potrivește prea bine. Românca va juca, marți, ăn primul tur, contra lui Nicole Gibbs (25 de ani, 135 WTA).

25 aug. 2019, 12:47
Simona Halep, marea dezamăgire de la US Open. „E un pic prea mult pentru mine”

Simona Halep susține că agitația, vacarmul şi energia turneului de tenis de la New York nu se potrivesc cu firea sa introvertită.

„E un pic prea mult zgomot pentru mine, dar încep să mă obișnuiesc din ce în ce mai mult, încerc să mă adaptez la această atmosferă. Turneul e gălăgios, e diferit de toate celelalte, sunt oameni mulți peste tot. Îmi place, dar în calitate de spectator. Ca jucător e mai dificil pentru mine, trebuie să mai lucrez pentru a-mi îmbunătăți percepția”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, declaraţie neaşteptată despre Bianca Andreescu. Cele două se pot întâlni în „optimi” la US Open 2019

US Open debutează luni, însă Simona Halep va juca primul meci marți, pe arena „Louis Armstrong”, cea pe care anul trecut a fost învinsă la meciul de debut de Kaia Kanepi. Adversară îi va fi Nicole Gibbs, venită din calificări.

„Orice start la un turneu de Mare Șlem e dificil. Într-un fel e bine că nu am jucat prea multe meciuri înainte de US Open, dar pe de altă parte nivelul încrederii nu are cum să fie ridicat. Mă gândesc că nu poate să fie mai rău ca anul trecut sau ca acum doi ani, când am pierdut de fiecare dată în primul tur”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep – Nicole Gibbs în primul tur la US Open 2019. Când se joacă meciul şi unde îl vezi în direct la TV

„Provocarea cea mai mare pentru mine este să joc în această atmosferă. Se întâmplă multe lucruri în timpul punctului în tribune. Sper că într-o zi să pot ajunge să joc aici un meci complet relaxată! Mă simt sănătoasă, puternică și proaspătă. E puțină presiune, dar nu mă gândesc prea mult la rezultat. Mi-am atins scopul în acest an, prin câștigarea trofeului de la Wimbledon, așa că am așteptări doar de la felul în care vreau să mă prezint pe teren, să mă bucur și să fiu relaxată Sunt motivată să mai câștig și alte trofee de Mare Șlem. După Wimbledon, cred mai mult în mine și în capacitatea mea de a mă impune și în alte turnee de Grand Slam”, a mai spus Simona Halep.