Simona Halep S-A CALIFICAT în turul II la US OPEN 2015

Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul II de la US Open 2015. Marina Erakovic s-a retras în setul al doilea, la scorul de 6-2, 3-0 pentru româncă, din cauza unor probleme medicale.

01 sept. 2015, 06:23
Simona Halep S-A CALIFICAT în turul II la US OPEN 2015

SIMONA HALEP – MARINA ERAKOVICI LIVE VIDEO EUROSPORT, marţi de la ora 18.00. Tot de la ora 18.00, pe Grandstand, Alexandra Dulgheru, 52 WTA, o va avea ca adversară pe favorita numărul 11 şi locul 11 WTA, Angelique Kerber din Germania, iar pe terenul 15 Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 28 şi locul 28 WTA, va juca împotriva sportivei din Belarus Olga Govorţova, numărul 68 mondial.

În noaptea de marţi spre miercuri, în ultimul meci de pe terenul 16, Monica Niculescu, locul 41 WTA, o va întâlni în primul tur pe sportiva rusă Alexandra Panova, numărul 132 mondial, venită din calificări.

Perechea Simona Halep/Horia Tecău va întâlni cuplul spaniol Arantxa Parra Santoja/David Marrero, în primul tur al probei de dublu mixt de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, a anunţat, în noaptea de luni spre marţi, site-ul oficial al competiţiei.

Tot în proba de dublu mixt, perechea Alexandra Dulgheru/Florin Mergea va juca împotriva cuplului australian Daria Gavrilova/John Peers. Perechea Anda Perianu/Andrei Dăescu va întâlni, în runda inaugurală, cuplul Anastasia Rodionova/Max Mirnîi (Australia/Belarus).

SIMONA HALEP – MARINA ERAKOVICI LIVE VIDEO EUROSPORT. Halep este favorita numărul 2 la US Open, acesta fiind turneul de Mare Şlem cu cele mai slabe rezultate (doar optimi de finală în urmă cu 2 ani). Totodată, Simona Halep o întâlneşte pe Marina Erakovic pentru prima oară în carieră: jucătoarea născută în Split are 26 de ani şi ocupă poziţia a 99-a în ierarhia WTA.

Celelalte trei jucătoare din România rămase în competiţie sunt: Alexandra Dulgheru, care se întâlneşte cu Angelique Kerber, de la ora 18.00, pe GrandStand, meciul fiind transmis live, pe Eurosport Player; Irina Begu versus Olga Govortsova (ora 18.00, pe terenul numărul 15); Monica Niculescu versus Alexandra Panova (ultimul meci de pe terenul numărul 16).

Eurosport şi Eurosport 2 transmit în direct meciurile de la US Open (31 august – 13 septembrie). Turneul poate fi urmărit în direct, online, pe Eurosport Player, care difuzează partidele de pe 11 terenuri.

Meciul dintre Simona Halep si Marina Erakovic va incepe la ora 18,00 si poate fi urmarit video live stream aici sau aici