SIMONA HALEP – MARKETA VONDROUSOVA 2-6, 6-3, 6-2 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Meci pentru sferturi la Indian Wells

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Simona Halep s-a calificat în optimile Indian Wells, după ce a eliminat-o pe Kateryna Kozlova, scor 7-6, 7-5 și o va întâlni pe Marketa Vondrousova.

11 mart. 2019, 10:54
SIMONA HALEP – MARKETA VONDROUSOVA 2-6, 6-3, 6-2 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Meci pentru sferturi la Indian Wells

SIMONA HALEP – MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT

Cele mai importante momente ale meciului:

Game 4 Patru break-uri la rând în acest meci, niciuna dintre jucătoare nu a reuşit să-şi câştige serviciul, este 2-2.

Game 2 Re-break, la 0, reuşit de Simona, este 1-1.

Game 1 Halep începe cu serviciul şi îşi pierde serviciul la 15, 0-1.

Simona Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova, în optimile de finală de la Indian Wells. Sportiva din Cehia s-a impus în trei seturi în fața Jelenei Ostapenko, 4-6, 6-3, 6-4.

La fel ca și în precedentul meci, cel cu Kateryna Kozlova, Halep va avea în față o adversară pe care nu a mai întâlnit-o până acum.

Vondrousova (61 WTA) se află la de-abia cel de-al treilea turneu la care participă în 2019. Ea a fost eliminată în turul secund de la Australian open de Petra Martic și a jucat finala la Budapesta, una pierdută în fața lui Van Uytvanck.

Sportiva de numai 19 ani are un singur turneu câștigat în carieră. În 2017, pe când avea doar 17 ani, ea s-a impus la Biel. După ce a jucat 3 tururi în calificări, ea le-a eliminat în drumul spre finală pe Karolina Pliskova și Barbora Strycova. Ultimult act a fost câștigat în fața lui Anett Kontaveit. Meciul se va juca marţi seară, după ora 21:00. 

SIMONA HALEP – MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. 

Adversara Simonei este o ucraineancă de 19 ani, considerată una dintre cele mai talentate jucătoare din noul val, care are deja un titlu WTA câștigat. În aprilie 2017, cehoaica a câștigat WTA Biel Bienne, în finala cu Anett Kontaveit, devenind cea mai tânără câștigătoare a unui titlu WTA, după performanța Annei Konjuh, din 2015.

Marketa Vondrousova este o stângace talentată, care a debutat la profesioniști în proba de simplu, în 2016, când avea doar 16 ani, iar în martie 2018 a ajuns pe locul 50 WTA, cel mai bun al carierei, când a devenit și cea mai tânără jucătoare care ajunge în top 100.

În martie 2018, la Indian Wells, Vondrousova a uimit lumea tenisului, eliminând-o pe Johanna Konta în două seturi, 7-6, 6-4, în turul 2, iar în septembrie 2018 a învins-o pe Kiki Bertens la US Open, unde a ajuns în turul 4, fiind cea mai tânără jucătoare rămasă pe tabloul principal la acea vreme. Tot la turneul american, s-a remarcat prin atitudinea avută după ce a pierdut cu Lesia Tsurenko, în turul 4, când ucraineanca a acuzat stări de amețeală, iar Vondrousova a acuzat-o că s-a prefăcut.

În cariera sa, Marketa Vondrusova a câștigat în total, 1.135.037 dolari din premii.

SIMONA HALEP – MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. La Indian Wells, Simona Halep poate reveni pe locul 1 WTA. Toate calculele

La fel ca și în precedentul meci, Halep va avea în față o adversară pe care nu a mai întâlnit-o până acum. Vondrousova se află la de-abia cel de-al treilea turneu la care participă în 2019! Ea a fost eliminată în turul secund de la Australian Open 2019 de Petra Martic și a jucat finala la Budapesta, dar pierdută în fața lui Van Uytvanck.

Întâlnirea cu Marketa Vondrousova are o miză dublă pentru Simona Halep. Dincolo de calificarea în sferturi, sportiva din Constanța își va ”betona” și locul 2 după competiția din California. În acest moment, românca are 5457 de puncte în clasamentul WTA LIVE, iar Petra Kvitova 5550. Dacă se va califica, Simona va aduna 5552 de puncte și va rămâne pe poziția secundă.

Mai mult, Simona luptă cu Naomi Osaka pentru fotoliul de lider. Dacă nipona va pierde în următorul meci, cu Danielle Collins, Halep are nevoie de finală pentru a reveni lider mondial. Un alt scenariu în care Halep redevine cea mai bună jucătoare a lumii este cel în care câștigă turneul și Osaka, învingătoarea de anul trecut de la Indian Wells, nu atinge ultimul act.

Simona Halep e singura sportivă din circuitul WTA care nu a părăsit top 10 WTA în ultimii 5 ani. Halep a explicat cum a reuşit această performanţă. 

Simona Halep a devenit la mijlocul lunii februarie singura jucătoare din circuitul WTA care nu a ieşit dintre primele zece jucătoare ale lumii în ultimii cinci ani. Simona începe azi, cea de-a 266-a săptămână de top 10 mondial, iar după victoria cu Kozlova a explicat cum reuşeşte să se menţină în vârf.

 „Dacă te înţelegi pe tine însuţi, dacă te accepţi cu bune şi cu rele, poţi evolua. Eu asta am făcut şi de aceea sunt mult mai bună acum” 

„Cel mai important aspect în tenis este cel mental, iar eu am lucrat deja doi ani cu un psiholog. Încă merg la psiholog. Nu e uşor să rămâi concentrat zi de zi, să dai totul mereu, dar am învăţat aceste lucruri, vreau să le îmbunătăţesc în continuare şi îmi doresc să evoluez din ce în ce mai mult”, a declarat Halep. 

Halep e acum a doua în lume, poziţie pe care a adunat deja 122 de săptămâni. Cea mai importantă performanţă e reprezentată însă de cele 64 de săptămâni pe care le-a petrecut pe primul loc în lume. E pe locul 10 all time. 

La Indian Wells, Simona e calificată în optimi. Halep a acces în turul 4 al turneului de categorie Premier Mandatory, după ce a învins-o pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări, cu scorul de 7-6 (3), 7-5.

În optimi, Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova  în premieră, iar meciul se va juca marţi seară, după ora 21:00.