SIMONA HALEP-MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ROMA. Simona ar putea juca două meciuri joi

SIMONA HALEP-MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ROMA. Simona Halep va juca, joi, primul său meci în turneul de la Roma, unde anul trecut a jucat finala. Meciul cu Marketa Vondrousova din turul doi, programat iniţial, miercuri, a fost amânat din cauza ploii.

15 mai 2019, 08:02
SIMONA HALEP-MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ROMA. Simona ar putea juca două meciuri joi

UPDATE. Meciul Simona Halep – Marketa Vondrousova se joacă joi, de la ora 14.15.

SIMONA HALEP-MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ROMA. Halep şi Vondrousova s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, anul acesta, la Indian Wells. Simona a fost eliminată atunci de cehoaică încă din optimile de finală, Vondrousova impunându-se în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-2.

Înfrangerile sunt mai ușoare acum, trec mai repede peste ele, dar încă sunt dezamăgită și supărată că am pierdut. De fapt, am plâns în vestiar după mult timp, pentru că am pierdut. Dau sută la sută în fiecare meci, în fiecare turneu, din acest motiv sufăr puțin când pierd. Simțeam că trebuie să plâng. Sufăr după fiecare înfrângere și cred că este un lucru bun„, spunea Simona Halep, la vremea respectivă.

SIMONA HALEP-MARKETA VONDROUSOVA LIVE VIDEO ROMA. Partida este a doua programată pe arena Pietrangeli, după cea dintre Johanna Konta și Sloane Stephens, ora estimată de start fiind 13.30. Învingătoarea din acest meci o va întâlni în optimi pe câştigătoarea dintre Daria Kasatkina şi Katerina Siniakova.