Simona Halep, mesaj de 8 Martie: Superfemeia din viaţa mea este mama

Simona Halep a declarat într-un videoclip postat pe site-ul WTA, cu ocazia zilei de 8 martie, că mama sa este cea mai importantă femeie din viaţa ei.

08 mart. 2016, 15:30

„Superfemeia din viaţa mea este mama mea, pentru că m-a învăţat multe lucruri bune. Mi-a spus că trebuie să fiu o persoană bună şi apoi o bună jucătoare de tenis”, a afirmat Halep.

Caroline Garcia, Anastasia Pavliucenkova, Caroline Wozniacki şi Belinda Bencic au declarat că mamele lor sunt “superfemeile” din viaţa lor în campania iniţiată de WTA, intitulată #MySuperwoman.

Jucătoarea chineză Chen Liang, numărul 611 în clasamentul WTA o are drept model în campania #MySuperwoman pe Simona Halep.

Simona Halep este la Indian Wells pe partea de tablou a Serenei Williams, pe care românca o poate întâlni în sferturile de finală. Halep este direct acceptată în turul al doilea, fază în care o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre Vania King (SUA), locul 202 WTA şi o sportivă venită din calificări.

Alte jucătoare importante pe care Halep le poate întâlni până în sferturi sunt Ekaterina Makarov (Rusia), locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, Andrea Petkovic (Germania), locul 23 WTA şi cap de serie numărul 22, şi Venus Williams, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10.