Simona Halep, mesaj de Paşte cu 10.000 de Like-uri

Liderul mondial WTA a postat chiar în ziua de Paşte o fotografie în care apare ciocnind ouă cu micuţa Tania, fiica fratelui ei. "Simo" le-a urat tuturor fanilor săi un Paşte fericit în ajunul Paștelui, iar în ziua următoare a scris pe contul personal de Instagram “Hristos a înviat”. Poza a înregistrat peste 10 mii de like-uri după doar o oră. De asemenea, în imagine apar şi finuţii sportivei.

08 apr. 2018, 12:26
Simona Halep, mesaj de Paşte cu 10.000 de Like-uri

Simona Halep se relaxează în continuare acasă, la Constanța, unde petrece Sărbătorile Pascale alături de familia sa. După ce s-a antrenat câteva zile la Bucureşti, pe zgura de la complexul sportiv Stejarii Country Club, Simona Halep s-a întors de curând în oraşul natal, acolo unde petrece Paştele alături de întraga sa familie.

Liderul mondial WTA a postat chiar în ziua de Paşte o fotografie în care apare ciocnind ouă cu micuţa Tania, fiica fratelui ei. „Simo” le-a urat tuturor fanilor săi un Paşte fericit în ajunul Paștelui, iar în ziua următoare a scris pe contul personal de Instagram “Hristos a înviat”. Poza a înregistrat peste 10 mii de like-uri după doar o oră. De asemenea, în imagine apar şi finuţii sportivei.