SIMONA HALEP, mesaj din America. Cum explică retragerea din turneul de la Toronto

Simona Halep a postat un mesaj pe Facebook, la mai puţin de 24 de ore după ce a abandonat în setul decisiv al finalei turneului de la Toronto. Halep a disputat duminică a patra sa finală în 2015, câştigându-le pe precendetele trei, la Shenzen, Dubai şi Indian Wells.

17 aug. 2015, 15:20
SIMONA HALEP, mesaj din America. Cum explică retragerea din turneul de la Toronto

De fiecare dată când intru pe teren, am două posibilități în minte: să câștig sau să pierd. Niciodată să renunț.
Mi-am dorit mai mult ca orice să termin acest meci, fie și cu o înfrângere. Însă corpul meu a spus „nu” în final.
Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut săptămâna aceasta! Am simțit din plin suportul lor!„, a scris Simona Halep pe Facebook, la mai puţin de 24 de ore după ce a fost nevoită să abandoneze în faţa Belindei Bencic, în finala de la Toronto.

La rândul său, Darren Cahill, tehnicianul din Team Adidas care s-a aflat în ultimele luni alături de Simona Halep, la marile turnee, s-a arătat foarte mulţumit de evoluţia compatrioatei noastre la Toronto. „Nu puteam fi mai încântat de săptămâna Simonei. A venit puţin din scurt, cu planul de a se antrena pe parcursul turneului. O săptămână foarte bună„, a scris Darren Cahill, pe Twitter.

Săptămâna aceasta Simona Halep participă în turneul Premier 5 de la Cincinnati, unde va juca împotriva învingătoarei dintre franţuzoaica Kristina Maldenovic şi slovaca Daniela Hantuchova.