Simona Halep, mesaj din America pentru iubitul ei. „Sunt îndrăgostită nebuneşte de tine”

Fără doar și poate, acesta a fost anul ei! Simona Halep a punctat decisiv anul acesta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. A câștigat Wimbledonul și a găsit iubirea… Iată ce mesaj i-a trimis tenismena din America, lui Toni Iuruc, bărbatul de care este îndrăgostită.

14 aug. 2019, 05:49

După ce s-a accidentat în turneul din Toronto, Simona Halep a plecat în Statele Unite, unde participă, săptămâna aceasta în competiția de la Cincinatti, scrie viva.ro. Și pentru că proaspătul ei iubit, omul de afaceri Toni Iuruc nu i-a fost alături, tenismena a găsit încă o cale de a-i transmite un mesaj… Care nu s-a dovedit atât de secret de vreme ce Simona a postat fotografia pe Instagram, iar aceasta a fost imediat remarcată și interpretată de fanii sportivei.

Citeşte şi Wawrinka a întrerupt interviul Simonei Halep. Vorbea despre starea de sănătate înainte de debutul la Cincinnati

Într-una dintre plimbările făcute prin orașul american înainte de a începe competiția, Simona a purtat un tricou cu un mesaj mai mult decât sugestiv, care, cu siguranță, îi este adresat iubitului ei rămas acasă: „Sunt îndrăgostită nebunește de tine!”. Nu ne îndoim că aceasta este realitatea, cu atât mai mult cu cât, după ce au fost surprinți împreună la Wimbledon și mai apoi într-un local de lux din București, cei doi îndrăgostiți nu s-au mai ascuns – au mers împreună în vacanță în Grecia, iar apoi au mers mână în mână la ceremonia prin care președintele Klaus Iohannis i-a acordat Simonei „Ordinul Steaua României”. Iar acum, de la mii de kilometri depărtare, sportiva i-a făcut iubitului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste, prin intermediul unui tricou pe care era inscripționat acest mesaj…

„Așa cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu„

Gestul Gimonei nu a surprins, deși declarațiile făcute de către sportivă în fața presei sunt destul de rezervate. Cu toate acestea, Simona nu a ascuns faptul că este îndrăgostită, dar a sugerat că dorește să-și țină relație departe de gura lumii, cu atât mai mult cu cât iubitul ei a mai fost căsătorit de două ori și speculațiile cu privire la relațiile sale s-au intensificat: Cu toate că nu își mai ascunde iubitul, Simona Halep a preferat să păstreze discreția în privința acestuia. „Este un lucru normal la vârstă aceasta și consider că presa ar trebui să fie mai discretă din punctul acesta de vedere. Am și eu nevoie de intimitate. Este un lucru normal și, așa cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu„, a declarat Simona Halep la DigiSport.