Simona Halep, mesaj emoționant, în noaptea de Revelion. Ce dorinţă şi-a pus pentru 2023

Simona Halep (31 de ani, locul 10 WTA), suspendată provizoriu din luna octombrie, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022, a petrecut Revelionul în România.

01 ian. 2023, 23:05
Simona Halep, mesaj emoționant, în noaptea de Revelion. Ce dorinţă şi-a pus pentru 2023

Dacă de Crăciun a petrecut alături de o prietenă la Londra, de Revelion Simona Halep a rămas în România. În ultima zi din 2022 tenismena a postat mai multe fotografii de la Constanța.

În noaptea dintre ani, Simona Halep s-a pozat lângă un brad şi a postat fotografia alături de un mesaj emoţionant: „Până la urmă, mâine este o altă zi”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

În plus, jucătoarea de tenis a distribuit un clip video postat de către actorul Horațiu Mălăele, cu ocazia Ajunului Anului Nou 2023.

2022 a fost un an greu pentru Simona Halep. După ce a divorţat de Toni Iuruc, Simona Halep a anunţat în septembrie că a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022. Sportiva din România a transmis că nu a luat în mod conștient substanța interzisă Roxadustat și că va depune toate eforturile pentru a se apăra. Dacă nu va reuși să-și dovedească nevinovăția, Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare, scrie Digisport.ro.