Simona Halep, MESAJ IMPRESIONANT pentru TOŢI ROMÂNII

Simona Halep va juca, joi, de la ora 16:30, cu Eugenie Bouchard, in semifinelele de la Wimbledon. Simona Halep le-a transmis romanilor un mesaj inainte de marele meci.

02 iul. 2014, 20:45
Simona Halep, MESAJ IMPRESIONANT pentru TOŢI ROMÂNII

Simona Halep are un mesaj pentru romanii care au sustinut-o tot timpul.

„Vreau sa raman concentrata. Dupa acest turneu ma voi duce acasa, acolo voi juca la turneul de la Bucuresti. Voi putea sa ma bucur alaturi de fanii mei, de prietenii mei si de toti romanii. Ei imi trimit multe mesaje, dar le voi citi dupa acest turneu”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a declarat pentru site-ul oficial al competitiei ce impresie i-a lasat terenul central de la Wimbledon: „Terenul central nu pare atat de mare pe cat este in realitate. E un loc elegant, e iarba, jucatorii sunt imbracati in alb, e uimitor. Imi da o stare buna, imi place pur si simplu”.

„Pot sa ma descurc sub presiune. Acum nu simt presiune, pentru ca am experienta sferturilor de la Australian Open si a finalei de la Roland Garros. Ma simt relaxata, dar si concentrata in acelasi timp. Vreau sa ma bucur de fiecare meci”, a mai spus Simona Halep.