Simona Halep, mesaj înainte de meciul cu Victoria Azarenka. „Asta este ARMA MEA!”

Simona Halep a postat pe Twitter o imagine cu racheta pe care o va folosi în partida cu Victoria Azarenka, din sferturile de finală de la US Open. Partida Simona Halep - Victoria Azarenka se joacă, miercuri, nu înainte de ora 20:00.

09 sept. 2015, 15:19

Simona Halep – Victoria Azarenka este programat pe Arena Arthur Ashe, LIVE VIDEO la Eurosport, dupa terminarea partidei dintre Petra Kvitova si Flavia Pennetta. Castigatoarele celor doua meciuri se vor intalni in semifinale. In prima semifinala, Serena Williams va juca impotriva italiencei Roberta Vinci.

Simona Halep a postat pe Twitter o imagine cu racheta pe care o va folosi in partida cu Azarenka. „Asta e arma mea”, a scris Simona Halep pe contul sau oficial.

Calificarea in semifinale are si o miza financiara deosebita. 805.000 de dolari este cecul pe care si-l asigura fiecare jucatoare care ajunge in aceasta faza.

„Este un meci pe care multi dintre noi am asteptat sa-l vedem de cativa ani. Si pentru ca Halep si Azarenka nu s-au mai intalnit din 2012, este dificil de dat un pronostic. Vika a castigat singurele doua intalniri directe, in urma cu trei ani, dar Halep nu a parut foarte preocupata de acest lucru. Ambele jucatoare stiu ca asta s-a intamplat inainte ca Simona sa devina Simona”, scrie tennis.com inaintea meciului Simona Halep – Victoria Azarenka.