Simona Halep, mesaje emoţionante în memoria lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru

Simona Halep (29 de ani) a fost eliminată, dumunică, de la US Open, de Elina Svitolina. Imediat după înfrângerea de la New York, a publicat două mesaje în memoria lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, cele două personalități al României care au murit pe 5 septembrie 2021.

06 sept. 2021, 10:02
Simona Halep, mesaje emoţionante în memoria lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru

Simona Halep, mesaje emoţionante în memoria lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru. Simona Halep a publicat două mesaje în memoria lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, cele două personalități care au încetat din viață.

Simona Halep, mesaje emoţionante în memoria lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru

„Un idol pentru toate generatiile, nu numai pentru rezultatele sale sportive, ci și pentru felul său de a trăi și de a împărtăși bunătate. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a postat Simona Halep pe Facebook, despre Ivan Patzaichin, la scurt timp după meciul cu Elina Svitolina de la US Open. Câteva momente mai târziu, Simona Halep, o mare pasionată a teatrului, și-a luat la revedere și de la marele actor Ion Caramitru: „Un fabulos actor ! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”.

Ultimul mesaj trimis de Ivan Patzaichin de pe patul de spital. „Este spre bine!”

Și fosta gimnastă Nadia Comăneci a scris un mesaj de rămas-bun, pe Instagram: „Un gigant al sportului, o legendă nemuritoare, un prieten drag… un om minunat. RIP, dragă Ivan Patzaichin”. În afară de Nadia Comăneci, față de decesul lui Ivan Patzaichin și-au mai exprimat regretul și alți foști mari sportivi ai României, precum Gică Hagi și Ilie Năstase. „Eu cred că România a pierdut poate cel mai mare sportiv pe care l-a avut în istorie. Patzaichin a scris istorie și, indiferent despre ce sport e vorba, cred că viitoarele generații de sportivi ar trebui să se inspire din ceea ce a făcut, ce a demonstrat și ceea ce a lăsat în urma lui acest sportiv imens. La final, mai spun doar atât: rămas bun, prietene drag”, a transmis Gică Hagi.