SIMONA HALEP n-a scăpat de fanul psihopat. Danezul nebun şi-a reluat obsesiile

Jesper Andreassen, danezul nebun care a ameninţat-o cu moartea pe Simona Halep, continuă să-şi manifeste obsesia, deşi şi-a închis contul de Twitter. Acum el şi-a îndreaptat atenţia către o altă persoană din staff-ul Simonei, antrenorul Victor Ioniţă.

16 iun. 2015, 10:51
SIMONA HALEP n-a scăpat de fanul psihopat. Danezul nebun şi-a reluat obsesiile

Jesper Andreassen îşi continuă dialogul indirect cu Simona Halep, în ciuda scandalului din primăvară, când sportiva noastră a trebuit să-şi ia măsuri suplimentare de de protecţie. Acum, atenţia psihotică a danezului este îndreptată către antrenorul Simonei, Victor Ioniţă.

Mi-e dor să-i arăt sprijinul meu (n.r. Simonei), aşa că ţi-l ofer ţie. Respect pentru antrenor. Ţine-o tot aşa!„, a postat danezul pe Facebook, pe data de 8 iunie. Fotografia ataşată mesajului este un colaj realizat cu poza Simonei şi un text: „Nimic nu este mai atractiv decât loialitatea„.

Citeşte şi SIMONA HALEP dezvăluie ce a făcut după Roland Garros: Cinci-şase zile n-am mai pus mâna pe rachetă

După ce apreciază cu like-uri chiar şi postările în limba română ale prietenilor lui Victor, danezul revine pe 10 iunie cu un videoclip filmat la antrenamentul constănţencei. „Despre asta e vorba! A exersa şi a antrena!„, a scris danezul.

Jesper Andreassen făcuse o pasiune maladivă pentru Simona Halep, iar după ce a citit în presa română că aceasta ar avea un iubit dragostea sa s-a transformat în ură, iar el a trecut la ameninţări cu moartea. „Halep, acesta va fi un tiebreak fără sfârşit. Eşti capabilă să lupţi până la sfârşit? Eu sunt„. Sau „Simona, te-ai pus cu puşcaşul marin nepotrivit. Eu. Lipsită de loialitate. Insultătoare. Nu vei scăpa niciodată de mine. TE voi distruge 100%„. La final, el i-a transmis un mesaj explicit: „Simona Halep – TU eşti o c**** fără inimă. Te distrug. Încearcă Iadul meu, vei muri„.