ROLAND GARROS 2016. Simona Halep a supravieţuit în Cimitirul Elefanţilor. Victorie superbă în primul tur

SIMONA HALEP a câştigat cu scorul de 6-2, 6-0 disputa din turul I de la Roland Garros, cu nipona Nao Hibino. Partida, jucată pe terenul 2 de la Roland Garros, supranumit Cimitirul Elefanţilor, a durat doar 45 de minute.

23 mai 2016, 13:29
ROLAND GARROS 2016. Simona Halep a supravieţuit în Cimitirul Elefanţilor. Victorie superbă în primul tur

SIMONA HALEP-NAO HIBINO ROLAND GARROS. Meciul de debut al Simonei Halep la Roland Garros 2016 a fost un antrenament cu public pentru sportiva noastră, care a avut ocazia să se dezmorţească după cele două zile de ploaie care au dat peste cap programul de la Internaţionalele Franţei.

Cu exepţia primul game al meciului, câştigat de japoneză la 15, meciul a fost la discreţia lui Halep, care a câştigat primul set în 24 de minute, iar pe cel de-al doilea în 21 de minute.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi învingătoarea dintre Zarina Diyas, din Kazahstan, şi Karina Witthoeft, din Germania.

Click aici pentru a vedea Simona Halep-Nao Hibino

Cele două jucătoare se întâlnesc în premieră în circuitul WTA, partida fiind a treia de pe terenul doi. Iniţial, jocul trebuia să se joace duminică, dar a fost dat peste cap din cauza ploii. Chiar şi aşa, ora iniţială de start, de luni, a fost de asemenea amânată de ploaie, cu peste două ore.

SIMONA HALEP-NAO HIBINO LIVE VIDEO ROLAND GARROS. Este al treilea meci de pe terenul doi, unde meciurile au început la ora 14.30. Înaintea partidei SIMONA HALEP-NAO HIBINO sunt programate jocurile Milos Raonic-Janko Tipsarevic şi Jack Sock-Robin Haase, această din urmă partidă având programat setul decisiv, ea fiind întreruptă duminică, la scorul 6-3, 7-5, 3-6, 6-7(3).