Simona Halep, categorică: „Nu vreau să spună cineva ca arăt ca o nesuferită pe teren”

Simona Halep s-a destăinuit în emisiunea Garantat 100% de la TVR şi a dezvăluit ce o deranjează cel mai tare, mai ales în ultimii ani, după ce a ajuns celebră.

20 aug. 2019, 07:59
Simona Halep, categorică: „Nu vreau să spună cineva ca arăt ca o nesuferită pe teren”

„Criticile nu mă deranjează absolut deloc, pentru că mă învaţă să fiu mai bună. Dar, atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva, e destul de deranjant. Faptul că mi se analizează jocul şi spune cineva că joc slab, sunt ok.

Dar atunci când spune cineva că nu vreau să fiu pe teren sau că joc la pariuri sau că arăt ca o nesuferită pe teren… acestea sunt jigniri directe şi nu pot să le accept. Ca persoană, nimeni nu mă cunoaşte atât de bine încât să îmi ştie mie caracterul„, a spus Simona Halep.

Citeşte şi Simona Halep: Dacă ar veni Darren Cahill, aş mai putea câştiga Grand Slam-uri. Nu sunt dictatoare în relaţia cu staff-ul

Întrebată dacă a jucat vreodată la pariuri, Halep a răspuns: „Niciodată nu am jucat la pariuri şi niciodată nu o să o fac. Consider că atunci când te angajezi în ceva, trebuie să fii corect. Iar eu sunt foarte corectă„.

Simona Halep se pregăteşte zilele acestea pe terenurile de la US Open pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, programat în perioada 26 august – 8 septembrie.