Simona Halep, ofertată de cel mai puternic club din România. „Vrei să vii la noi?”.

Simona Halep este ofertată de mai multe cluburi puternice, sportiva fiind legitimată în prezent la LPS CSŞ Constanţa.

28 mart. 2019, 10:00
Simona Halep, ofertată de cel mai puternic club din România. „Vrei să vii la noi?”.

Simona Halep a refuzat Dinamo în trecut, iar acum a apărut varianta CSM Bucureşti. Gabriela Szabo, directorul general al cubului din Capitală, a anunţat că-şi doreşte ca sportiva din Constanţa să facă parte din gruparea pe care o reprezintă.

Cristina Neagu va semna noul contract cu CSM Bucureşti

„Mi-ar fi dragă Simona Halep la CSM! I-am transmis prin presă că mi-aşi dori să vină la CSM, uşa noastră e deschisă. Faţă în faţă nu a fost discuţia, ne-am întâlnit, dar era un moment festiv, ea era în centrul atenţiei şi era… aşa, nepotrivit, să spun adiacent: ştii, vrei să vii la CSM?”, a spus Gabriela Szabo la ProSport LIVE.

„O urmăresc de mult timp, eram ministru atunci când ea a venit în birou şi am avut o discuţie amicală. Cert e că România se identifică azi cu Halep, iar pentru o ţară ca a noastră e ceva extraordinar. Ce să-i mai spui cuiva care e number one în lume? Să fie sănătosă şi la fel de concentrată. Restul vine din interior pentru că ea îşi doreşte să fie ce mai bună. Asta trasmite: să reuşesc fiecare lovitură, să câştig fiecare meci. Îi ţin pumnii în continuare!”, a mai spus Gabriela Szabo.