Simona Halep poate rata meciul din Fed Cup, România-Canada. Are probleme la ambele picioare

Simona Halep a mărturisit, sâmbătă, după finala pierdută la Australian Open, că nu este sigură dacă va juca în meciul România – Canada, programat în februarie, în Fed Cup.

28 ian. 2018, 06:28
Simona Halep poate rata meciul din Fed Cup, România-Canada. Are probleme la ambele picioare

Simona Halep a intrat într-o minivacanță după finala de la Australian Open, astfel că nu va participa la turneul de la Sankt Petersburg. În privinţa revenirii, ea a declarat că va lua o decizie după ce va face un control medical amănunțit.

Cât de lungă va fi vacanța mea? Nu vă zic! Meciul de Fed Cup este însă în plan. Trebuie să văd RMN-ul. Ambele picioare sunt afectate. O să am foarte mare grijă de corpul meu. După aceea vedem. Fed Cup este în plan, dar sper să fiu bine ca să pot să joc„, a declarat Simona Halep.

Confruntarea dintre România şi Canada se va desfăşura la Cluj-Napoca, pe 10 și 11 februarie, în turul al doilea al Grupei Mondiale II din Fed Cup.

După eventuala participare la Fed Cup, pentru Simona urmează un turneu de pe urma căruia poate câștiga multe puncte în ierarhia WTA. Doha (12-18 februarie) e o competiție la care în 2017 românca nu a  fost prezentă, astfel că nu are puncte de apărat. Mai mult, dacă se va impune, ea va acumula 900 de puncte în clasament.