Simona Halep – Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6 (3) în primul tur al turneului de la Praga

Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul al doilea al turneului WTA de la Praga, după ce a trecut de slovena Polona Hercog, scot 6-1, 1-6, 7-6 (3). În runda următoare, Simona Halep o va întâlni pe Barbora Krejcikova, din Cehia, care a trecut, tot marţi, cu 6-4, 6-3, de Patricia Ţig.

11 aug. 2020, 06:53
Simona Halep – Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6 (3) în primul tur al turneului de la Praga

Simona Halep a controlat toate aspectele jocului în primul set. A dictat ritmul, în fața unei slovene statice, care abuza de loviturile plate din spatele terenului, s-a deplasat ideal la „scurtele” repetate obsesiv de Hercog și a izbutit și o serie de lovituri marcă înregistrată. Una a venit chiar la ultimul schimb al setului, un backhand cu două mâini în lung de linie.

Simona Halep, cadou de 5.800 USD. „Atât de fericită!” FOTO

Actul secund a fost unul în oglindă. Simona a greșit mult, iar „scurtele” Polonei au agasat-o constant.

Setul decisiv a fost unul plin de emoții. Simona Halep a avut inițiativa, dar a avut nevoie de nu mai puțin de şapte mingi de meci pentru a obține calificarea! Victoria a venit în tie-break, cu scorul de 7-3.

„Praga este unul dintre cele mai frumoase orașe pe care le-am văzut până acum. Mai fusesem acum 15 ani, dar nu-mi mai aduceam aminte prea multe, așa că am fost impresionată”, a spus Simona Halep, într-un live pe Instagram.