Simona Halep, pozată în costum de baie, în piscina vilei de 4 milioane de euro de la Izvorani

Simona Halep a fost pozată în costum de baie, în piscina vilei de 4 milioane de euro de la Izvorani. Sportiva este logodită cu Toni Iuruc şi urmează să se căsătorească "în curând", potrivit ultimelor sale declaraţii.

31 iul. 2021, 15:23
Simona Halep, pozată în costum de baie, în piscina vilei de 4 milioane de euro de la Izvorani
Simona Halep, pozată în costum de baie

Simona Halep

, pozată în costum de baie. Fostul număr 1 mondial la tenis s-a mutat la Izvorani, într-o vilă în care a investit aproximativ 4 milioane de euro și care are o piscină imensă.

Simona Halep, pozată în costum de baie

Sportiva a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, unde apare în costum de baie, arătându-le fanilor cum se relaxează pe vreme de caniculă. Așa cum era de așteptat, fanii au apreciat imaginea, mai ales datorită faptului că tenismena este foarte atentă la imaginea ei și nu a apărut foarte des în costum de baie.

Citeşte şi: Simona Halep revine pe teren mai devreme decât se anuţase iniţial. A primit wild-card pentru turneul de la Montreal

Simona Halep aruncă bomba: „Nu m-am măritat”

Simona Halep a dat, acasă, o mare petrecere de logodnă, dar mulţi au crezut că s-a căsătorit cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Nu m-am măritat! Mulți neinvitați s-au supărat!”. Simona Halep se antrenează în curtea casei de la Snagoc, acolo unde, acum o săptămână a dat şi marea petrecere în familie! „Nu m-am maritat, dar o voi face în curând.

O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat.

Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a declarat Simona Halep pentru AS.ro.

Tenisul rămâne pe primul loc pentru Halep, chiar dacă Ion Ţiriac spune mereu că Simona Halep se va lăsa în curând, ca să facă copii. „Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1. Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a dezvăluit Simona Halep.

„Nu am aşteptări că voi câştiga meciuri pe acolo, pentru că este un moment greu pentru mine să revin după o asemenea accidentare! Pensionar în adevăratul sens al cuvântului, n-am mai ieşit din zona mea de confort de aici, de acasă”, a mai declarat Simona Halep.