Simona Halep pregăteşte MAREA SURPRIZĂ. Din nou alături de un fost antrenor

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a anunţat că nu continuă colaborarea cu belgianul Thierry Van Cleemput, 50 de ani, care i-a fost alături la turneul de la Doha de săptămâna trecută.

18 feb. 2019, 17:15
Simona Halep pregăteşte MAREA SURPRIZĂ. Din nou alături de un fost antrenor

Simona Halep ar putea să readucă parteneriatul cu Andrei Pavel, 45 de ani, antrenor cu care a mai colaborat și în trecut. „Cneazul” e liber de contract după ce a încetat recent colaborarea cu Marius Copil și ar putea fi tentat de un come-back în echipa Simonei, mai ales că acum ar fi unicul ei antrenor. Unele voci au suținut că precedenta despărțire dintre cei doi ar fi survenit pentru că Pavel ar fi fost nemulțumit că e mereu în umbra lui Darren Cahill.

Precedenta aventură a lui Andrei Pavel în loja Simonei Halep a fost una de bun augur: perioada a coincis cu momentul în care Simona Halep a trecut pentru prima oară în carieră pe primul loc în clasamentul WTA, în octombrie 2017, la Beijing. În plus, Pavel era antrenor și în momentul în care Simona Halep s-a impus la Roland Garros, unica ei victorie în turneele de Mare Șlem.

Totodată, numeroși specialiști au afirmat că Andrei Pavel a jucat un rol determinat în îmbunătățirea unui aspect vital din jocul Simonei, mai exact serviciul.