Simona Halep, prima declaraţie după ce a fost cerută de soție. Când va avea loc nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a confirmat, vineri, logodna cu Toni Iuruc, bărbatul cu care are o relație de aproape doi ani.

11 iun. 2021, 16:05
Simona Halep, prima declaraţie după ce a fost cerută de soție. Când va avea loc nunta cu Toni Iuruc
Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc

Simona Halep, prima declaraţie după ce a fost cerută de soție. Simona Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o vineri. Sportiva nu și-a putut ascunde entuziasmul!

Simona Halep, prima declaraţie după ce a fost cerută de soție

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a spus Simona Halep.

Simona Halep se mărită. Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Despre planurile de nuntă, sportiva a dezvăluit că nu cunoaște încă data evenimentului: „Viața mea personală deja face parte din viața de sportivă, pot să le combin, sunt fericită și am o viață frumoasă. Sper să dau tot ce pot pe teren, mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar încă nu este hotărât nimic”.

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni Iuruc au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat secrete planurile lor de viitor.