Simona Halep, prima reacţie după a doua victorie la Birmingham

SIMONA HALEP BIRMINGHAM. Simona Halep s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Birmingham, după ce a trceut, în turul III, de Klara Koukalova. Simona Halep a declarat după meci că s-a simţit excelent şi că şi-a regăsit încrederea în forţele proprii.

18 iun. 2015, 13:28
Simona Halep, prima reacţie după a doua victorie la Birmingham

SIMONA HALEP BIRMINGHAM. „M-am simtit bine in teren, desi a fost numai al doilea meci al meu pe iarba. Am facut un joc bun. Nu resimt nicio presiune si incerc sa joc cu placere pe acest teren frumos. Klara e o jucatoare obisnuita cu iarba, e greu de evoluat impotriva ei, dar nu am vrut sa ma gandesc la asta. Am intrat ope teren concentrata, am jucat agresiv si totul a iesit bine”, a declarat Simona Halep dupa meciul de la Birmingham.

SIMONA HALEP BIRMINGHAM. Simona Halep va intra pe teren din nou in cursul zilei de joi, urmand a evolua la dublu alaturi de o reprezenta a gazdelor, Heather Watson. „Vreau sa castigam la dublu! Nu joc des in aceste intreceri, insa este o experienta buna. Ma voi bucura de meci si sper sa castigam”, a mai spus Simona Halep.

SIMONA HALEP BIRMINGHAM. Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Birmingham, dupa 6-1, 6-3, cu Klara Koukalova.