Simona Halep, prima reacţie după calificarea în SFERTURI la ROLAND GARROS

Simona Halep a declarat că este mulţumită de evoluţia avută în faţa jucătoarei spaniole Carla Suarez Navarro, pe care a învins-o, luni, scor 6-1, 6-1, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

05 iun. 2017, 10:52
Simona Halep, prima reacţie după calificarea în SFERTURI la ROLAND GARROS

Simona Halep a precizat că va continua să se pregătească la fel de bine ca până acum.

SIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO 6-1, 6-1 în optimile de finală de la ROLAND GARROS

„De fiecare dată când am evoluat împotriva ei au fost meciuri dificile, nu câştigasem pe zgură cu ea. Nu am lăsat-o să intre în teren, am dominat jocul, totul a mers minunat pentru mine. Ea e o jucătoare talentată. Astăzi am făcut-o să se grăbească şi ştiu că are dificultăţi când se întâmplă acest lucru. Dar astăzi lucrurile au mers extraordinar pentru mine. Cred că mă voi antrena pentru a simţi mingea mai bine. Voi vorbi cu antrenorul meu”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, după ce a învins-o, scor 6-1, 6-1, pe sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 21.

În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, şi croata Petra Martic (locul 290 WTA).