Simona Halep, prima reacţie după eliminarea RUŞINOASĂ de la WIMBLEDON 2015

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la Wmbledon 2015 şi este în pericol să cadă pe loocul 6 WTA.

30 iun. 2015, 18:32
Simona Halep, prima reacţie după eliminarea RUŞINOASĂ de la WIMBLEDON 2015

Simona Halep a suferit o accidentare la finalul primului set cu Jana Cepelova, dar a reusit sa revina in joc si sa conduca cu 1-0 la seturi. Cepelova a revenit in meci, iar Halep a picat total.

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP-JANA CEPELOVA 7-5, 4-6, 3-6 în turul I la WIMBLEDON 2015

Dupa partida a incercat sa explice ce i s-a intamplat pe teren. Nu a simtit mingea si nu a reusit sa se acomodeze pe teren, sustine numarul 3 mondial.

„Am inceput sa lovesc mingea mult prea tare si asta nu e stilul meu. Nu am simtit mingea, nu puteam sa o manevrez. Nu am putut sa-mi fac jocul”, a declarat Simona Halep.

„Să fiu sinceră, nu am nici o stare acum, e greu să explic cum mă simt. Cum am spus şi la prima conferinţă, nu am avut nici o aşteptare de la acest turneu. Ştiam că va fi foarte greu pentru mine, dar nu credeam că o să pierd încă din primul tur. Ea a jucat un tenis agresiv, a luptat pînă la capăt. Viaţa nu e de fiecare dată bună cu tine. Dar am destulă putere să merg înainte”, a mai spus Simona Halep.

„E dificil să mă întorc acum în România. Dar nu-mi mai pasă ce spun oamenii despre mine. E treaba lor dacă spun lucruri urâte, eu ştiu ce fac şi cât de mult muncesc în fiecare zi. Aşa că nu trebuie să explic nimănui ce fac. Joc pentru mine, pentru ţară pentru că acolo locuiesc. Am fost foarte surprinsă de reacţiile din ultimele săptămîni ale oamenilor din România, dar sînt obişnuită acum să aud lucruri rele despre mine. Nu mai e o problemă. Am un scop în viaţă şi acela se leagă de tenis, aşa că o să muncesc în continuare să-l ating”, a încheiat Simona Halep.