Simona Halep, prima reacţie după victoria dramatică de la Australian Open 2019

Simona Halep a declarat după meciul cu Kaia Kanepi, scor 6-7, 6-4, 6-2, că se bucură enorm că a câştigat şi crede că acest succes îi va aduce un mare plus de încredere.

15 ian. 2019, 11:06
Simona Halep, prima reacţie după victoria dramatică de la Australian Open 2019

Simona Halep a vorbit despre calificarea reusita in turul doi de la Australian Open, dupa un meci de mare lupta in fata Kaiei Kanepi.

SIMONA HALEP – KAIA KANEPI 6-7, 6-4, 6-2 în primul tur la Australian Open 2019

„A fost extraordinar, va multumesc pentru atmosfera. Ma bucur ca am castigat. Stiam ce trebuie sa fac, stiam ca e foarte puternica pe picioare si trebuie sa am incredere. Sunt foarte fericita ca sunt in turul doi, am multa incredere acum. Cu siguranta meciul urmator va fi din nou dificil, dar trebuie sa joc mai departe si sa cred. Imi place in Australia, pot spune ca sunt pe jumatate australianca pentru ca l-am avut pe Darren Cahill. Oamenii de aici sunt grozavi, se poarta foarte frumos cu mine”, a spus Simona Halep.

AUSTRALIAN OPEN 2019. Marius Copil s-a calificat în turul al doilea. Mihaela Buzărnescu şi Ana Bogdan, eliminate

Simona Halep s-a impus dupa 2 ore si 12 minute cu 6-7, 6-4, 6-2. Pentru liderul WTA urmeaza un meci cu Sofia Kenin, o americanca de pe locul 37 WTA, aflata in mare forma. Partida va avea loc joi dimineata, la o ora ce nu a fost staiblita momentan.