Simona Halep, primele declaraţii după calificarea în careul de aşi la Doha: A fost greu să închei punctele

După ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha, Simona Halep a vorbit despre victoria din sferturi în faţa americancei Catherine Bellis.

16 feb. 2018, 16:59
Simona Halep, primele declaraţii după calificarea în careul de aşi la Doha: A fost greu să închei punctele

Sunt foarte mulţumită de modul în care joc. Este un sentiment plăcut, mă simt bine aici, este frumos să joc din nou în semifinale la Doha. A fost un meci greu, chiar dacă primul set a fost la discreţia mea. Este o adversară extraordinară şi e întotdeauna dificil să stai concentrată până la final.

A fost greu să închei punctele, pentru că se mişcă foarte bine şi se apără destul de bine. Joacă repede şi a fost greu pentru mine să găsesc unghiurile, dar în final a fost mai bine. Am servit bine în ultimul game şi am fost mai agresivă. Nu joc gândindu-mă la clasament. Dacă se va întâmpla din nou să urc pe primul loc, va fi frumos. Mereu mă simt ca acasă, vă mulţumesc că aţi venit, nu numai românilor, tuturor, este un public extraordinar aici şi sunt fericită să joc la Doha„, a declarat Simona Halep, la interviul de pe teren.

Citeşte şi Simona Halep s-a calificat în semifinale la Doha. Următoarea sa adversară va fi Muguruza

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Catherine Bellis (SUA), locul 48 WTA, venită din calificări, în sferturile de finală ale Qatar Open. În semifinale, Halep va evolua cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4.