Simona Halep, primele declaraţii după înfrângerea cu Naomi Osaka: Nu am fost pregătită

Simona Halep, locul I WTA, a declarat, după înfrângerea suferită în semifinalele turneului de la Indian Wells, că nu a fost pregătită pentru partida cu Naomi Osaka şi că şi-a pierdut concentrarea în mod inexplicabil, de la scorul de 3-4.

17 mart. 2018, 07:57
Simona Halep, primele declaraţii după înfrângerea cu Naomi Osaka: Nu am fost pregătită

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-0, de jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. 

„Am încercat totul pentru a fi pregătită să joc acest meci. Nu caut scuze. Doar explic ce s-a întâmplat. Nu am fost pregătită şi am jucat greşit. Nu am simţit mingea deloc. Am jucat ok până la 4-3, dar apoi am ieşit din joc. Nu ştiu de ce. Mi-am pierdut concentrarea. Ea a fost mai bună, mai bine pregătită, a fost gata să joace şi să câştige meciul. Eu nu am fost”, a declarat Halep, la conferinţa de presă, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-0, în 63 de minute, de jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea, de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, cu scorul de 6-3, 6-3.

Sportiva română îşi va păstra locul I WTA în ciuda acestei înfrângeri. Ea va evolua săptămâna viitoare la un al turneu de categorie Premier Mandatory, la Miami Open.