Simona Halep, surprinsă alături de noul iubit. Cine este norocosul

Simona Halep a fost surprinsă în vacanţa din Italia alături de un bărbat misterios, care fi iubitul liderului mondial WTA.

07 nov. 2017, 10:26
Simona Halep, surprinsă alături de noul iubit. Cine este norocosul

Simona Halep a ales micul oraș italian Portofino pentru a petrece o vacanță liniștită alături de iubitul său. Cei doi au fost surprinși plimbându-se prin Portofino, dar și în timp ce se aflau împreună la masă, la un restaurant din oraș.

Iubitul Simonei halep este Radu Marian Barbu, un jucător de tenis. Născut pe 16 octombrie 1983, Barbu este născut în Pitești, fiind bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a făcut pereche la dublu. Cel mai bun loc ocupat în tenis a fost 1.151, poziție ocupată pe 16 august 2004. Premiile câștigate din tenis – doar 3.217 dolari. Radu Marian Barbu a jucat la Texas Christian University cu Andrei Mlendea, Simion și Brighiu (primul este actualul antrenor al lui Marius Copil – cel mai bine clasat jucător al României).

Simona Halep, locul 3 în topul încasărilor pe 2017. Câţi bani a câştigat Simona anul acesta

Presa din România a speculat că Simona Halep ar fi într-o relație cu fiul omului de afaceri Teia Sponte, Costa Sponte, însă sportiva nu a făcut niciun anunț oficial cu privire la acest lucru.

Simona Halep, „inel de logodnă” de mii de dolari

După ce a fost eliminată din grupe la Turneul Campioanelor, Simona Halep a anunțat că va pleca într-o vacanță, fără a dezvălui însă destinația.