Simona Halep, primele imagini oficiale de la nunta cu Toni Iuruc FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil. Imediat după eveniment, cei doi au mers să-și aștepte invitații la vila din Izvorani, acolo unde s-au distrat cu toții până în zori. Tenismena a publicat primele fotografii.

26 iul. 2021, 09:46

Simona Halep, primele imagini de la nunta cu Toni Iuruc. Sportivas a publicat în urmă cu doar câteva ore primele fotografii de la nunta sa cu Toni Iuruc, care a avut loc în cursul zilei de vineri. Cei doi au mers în fața ofițerului de stare civilă, acolo unde au spus „Da!”, iar ulterior s-au îndreptat către vila din Izvorani unde s-a ținut și petrecerea în cinstea lor.

Simona Halep și Toni Iuruc, imagini de la nuntă

Evenimentul a fost unul restrâns, dar a ieșit pe măsură, iar asta putem observa chiar din fotografiile pe care Simona Halep le-a postat pe pagina sa de Instagram. Aceasta apare la brațul soțului ei, ea îmbrăcând o frumoasă rochie roșie cu umărul gol, iar el un costum negru. Acesta nu a fost singura ținută a vedetei, căci atunci când s-a înserat aceasta și-a schimbat rochia cu una de culoare crem cu model, dar a încălțat și o pereche de pantofi negri.

Simona Halep s-a căsătorit, noi imagini. Cine a lipsit de la marele eveniment şi ce tradiţii au fost respectate de miri

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut doar cununia civilă, asta deoarece nunta cea mare, slujba religioasă și petrecerea cu zeci de invitați va avea loc peste scurt timp, dar nu în București, ci în Constanța, orașul natal al vedetei. Evenimentul se anunță unul grandios pentru cei doi, iar la petrecere cu siguranță nu vor lipsi nume grele din showbiz. Atunci, ca și acum, mirii vor fi conduși către altar de nașii lor, Dani Caramihai și soția sa, unii dintre cei mai bogați afaceriști de la noi din țară.