Simona Halep, primele impresii după calificarea fantastică în semifinale la Roland Garros. „Nu ştiu cum am revenit”

Simona Halep s-a calificat incredibil în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a salvat o minge de meci și a revenit de la 3-6, 1-5, în meciul cu jucătoarea ucraineană Elina Svitolina.

07 iun. 2017, 15:12
Simona Halep, primele impresii după calificarea fantastică în semifinale la Roland Garros. „Nu ştiu cum am revenit”

Simona Halep a recunoscut că a avut puțin noroc în meciul cu Elina Svitolina, dar și că nu a încetat nicio secundă să spere. „Nu știu cum am revenit, a fost greu, a jucat bine și puternic. Am fost un pic norocoasă, mai ales la ultimul punct al actului secund. Sunt fericită că am revenit și că sunt în semifinale la Roland Garros. Am fost purternică, am câștigat pentru că am sperat până la final. Am avut parte și de sprijinul tribunei. Vă mulțumesc„, a spus Simona Halep, pentru Eurosport.

La 5-2 am crezut că am pierdut meciul, dar am încercat să dau totul pe teren. Am fost relaxată și asta m-a ajutat„, a mai spus Simona.

Citeşte şi SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA, în semifinale la Roland Garros 2017. Meciul pentru supremaţia mondială în tenisul feminin

Halep se va duela în semifinalele de la Roland Garros cu Karolina Pliskova, care a dispus în sferturi de Caroline Garcia cu 7-6, 6-4. „Mă simt bine, un pic obosită, dar sunt pregătită. Vreau să intru pe teren mâine și să fiu fericită, să câștig mâine și să joc din nou finala aici„, a adăugat Simona.