Simona Halep, probleme mari de sănătate. De ce suferă tenismena

Simona Halep, numărul 4 în clasamentul WTA, are probleme de sănătate care o sâcâie de mai multă vreme. Acesta este şi motivul pentru care cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României din toate timpurile nu pare capabilă să ducă la bun sfârșit niciun turneu de Grand Slam, efortul fiind, probabil, prea mare pentru ea.

03 nov. 2016, 10:00
Simona Halep, probleme mari de sănătate. De ce suferă tenismena

Conform unor surse apropiate Simonei Halep, vedeta tenisului mondial are o serie de probleme care nu îi dau pace și care, evident, o împiedică să devină, cu adevărat, cea mai valoroasă jucătoare a lumii, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Simona Halep a anunţat cine o va antrena în 2017

Mai exact, susțin amicii jucătoarei de tenis, de ceva vreme ea este chinuită de o sinuzită rebelă, iar acest lucru o împiedică să respire așa cum trebuie și, evident, să facă efortul de care ar avea nevoie pentru a le învinge de mai titratele ei „colege” de clasament. Mai mult decât atât, ei i-a fost recomandat deja un tratament medical, urmând ca, anul viitor, să simtă deja primele îmbunătățiri cu privire la capacitatea de a respira.

Cu toate acestea, Simona Halep are și vești bune pentru fanii ei, unele dintre problemele ei fiind ceva mai ușoare decât se aștepta ea. Astfel, deşi a suferit cumplit din punct de vedere medical la Turneul Campioanelor, Simona Halep susține că scapă de „bisturiu”: „Nu e nevoie de operație la piciorul accidentat, nu s-a pus niciodată problema de așa ceva, ci voi face tratament”.

Citeşte şi Simona Halep se contrează cu Sorana Cîrstea: Este o onoare să-l avem pe Ilie Năstase căpitan nejucător

Probleme medicale care a împiedică pe Simona să joace la potențialul ei maxim o macină de ceva vreme pe marea sportivă, sinuzita nefiind singura ei problemă. Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, chiar de la Simona Halep că aceasta are o gastrită destul de severă, iar ori de câte ori consumă băuturi acidulate, fructe sau se consumă nervos, jucătoarea se resimte.

„De fiecare dată când beau sucuri acidulate am mari probleme. Trebuie să fiu foarte atentă la ceea ce consum. Nu am voie să beau fresh-uri de portocale sau limonade”, declara Simona, nu cu mult timp în urmă, atunci când, aflându-se invitată la o masă în oraşul Buşteni a refuzat astfel de băuturi.