SIMONA HALEP, programul până la Roland Garros. La ce turnee participă şi de ce ratează Fed Cup

Semifinala jucată împotriva Serenei Williams a fost ultimul meci al Simonei Halep în SUA, în acest sezon de primăvară. Simona va reveni în Europa, unde va începe să joace în turneele pe zgură, în pregătirea celui de-al doilea Grand Slam al anului, de la Roland Garros.

03 apr. 2015, 15:02
SIMONA HALEP, programul până la Roland Garros. La ce turnee participă şi de ce ratează Fed Cup

Ediţia de anul acesta a turneului de la Roland Garros se va disputa în perioada 24 mai – 7 iunie. O dată cu încheierea turneului de la Miami toate jucătoarele îşi îndreaptă atenţia spre turneele pe zgură din Europa, în pregătirea marii competiţii din capitala Franţei.

Citeşte şi Dialog halucinant între SIMONA HALEP şi antrenorul său. Victor Ioniţă, în pană de idei VIDEO

Pentru Simona Halep urmează câteva zile de pauză după o lună martie extenuantă, în care a jucat semifinale la Miami Open şi s-a impus la Indian Wells. Din păcate, Simona nu va putea juca pentru România în barajul cu Canada, din Fed Cup, programat la Montreal pe 18 şi 19 aprilie, ea fiind înscrisă la turneul de la Stuttgart, care va debuta pe 20 aprilie. Simona Halep a participat şi anul trecut la turneul de la Stuttgart, dar a pierdut în turul secund, 5-7, 6-7 cu Svetlana Kuzneţova.

Citeşte şi Serena Williams, declaraţie ULUITOARE la adresa Simonei Halep

Cel mai probabil, România va fi reprezentată în Fed Cup, în meciurile de simplu, de Irina Camelia Begu şi Alexandra Dulgheru. Din echipa Canadei va lipsi Eugenie Bouchard, în absenţa sa cea mai bună jucătoare fiind Gabriela Dabrowski, numărul 175 mondial.

După Stuttgart, Simona Halep va avea o săptămână de pauză, după care va merge să joace la Madrid, la turneul patronat de Ion Ţiriac, unde figurează pe afişul oficial. În 2014, Simona Halep a jucat finala la Madrid, fiind învinsă în trei seturi de Maria Şarapova.

Citeşte şi SIMONA HALEP, care-i primul lucru pe care îl face dimineaţa şi care este mâncarea sa favorită

După Madrid, Simona Halep se va regăsi la startul turneului de la Roma (11-17 mai), din categoria Premier Five, unde anul trecut s-a retras în turul trei, înaintea partidei cu Carla Suarez Navarro. Aceasta va fi ultima competiţie a Simonei Halep, înainte de participarea la Roland Garros, în perioada 24 mai – 7 iunie.