Simona Halep, promisiunea făcută fanilor la Dubai

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat al zecelea trofeu din carieră, al doilea de categorie Premier 5, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17, în finala turneului de la Dubai.

21 feb. 2015, 17:30
Simona Halep, promisiunea făcută fanilor la Dubai

Simona Halep a declarat, sâmbătă, după ce a câştigat turneul de categorie Premier 5 de la Dubai, că a făcut tot ce a putut pentru a se impune în finala acestei competiţii şi este fericită de succesul repurtat.

„Mulţumesc tuturor pentru susţinere. Este foarte greu să exprim ceea ce simt. Ador să fiu aici. Sunt fericită! Mi-am dorit să obţin acest trofeu şi am făcut tot ce am putut pentru a-l câştiga”, a spus Halep imediat după finala cu sprtiva cehă Karolina Pliskova.

Ea s-a adresat apoi susţinătorilor săi aflaţi în public: „Vreau să vă mulţumesc şi vă aştept peste tot unde merg la competiţii”.

Numeroşii fani români din tribune au reacţionat scandându-i numele.

„Sunt mai emoţionată acum, decât în timpul meciului. A fost o atmosferă fantastică şi mulţumesc încă o dată pentru susţinere. Am jucat foarte bine aici şi anul viitor mă voi întoarce să-mi apăr titlul”, a afirmat Halep, la festivitatea de premiere.