Simona Halep, pusă la zid de PRESĂ. Articol DEVASTATOR

Simona Halep trece printr-o perioadă nu tocmai favorabilă, iar vocile critice la asresa româncei s-au înmulţit.

30 mart. 2018, 10:32
Simona Halep, pusă la zid de PRESĂ. Articol DEVASTATOR

Simona Halep a pierdut cu Naomi Osaka și Agnieszka Radwanska, iar am,ericanii de la Tennis World Magazine îi fac Simonei o caracterizare destul de dură.

Boala ASCUNSĂ a Simonei Halep. Abia acum S-A AFLAT motivul pentru care se accidentează FOARTE DES

„Simona Halep se află într-un moment de răscruce în cariera sa. Românca trebuie să aibă acum câteva meciuri convingătoare la turnee de top, pentru a da câteva confirmări importante, atât sie însăși, cât și echipei, fanilor și rivalelor, că merită să fie lider în clasamentul WTA. La precedentele turnee, Simona Halep a fost eliminată de o Agnieskza Radwanska aflată într-o perioadă de criză, respectivde  Naomi Osaka. Aceste înfrângeri demonstrează cât de precară este forma ei. Au fost momente în care a arătat că are încredere în ea, dar sunt și meciuri în care și-a pierdut forța mentală. Jocul ei nu poate fi pus la îndoială, dar foța mentală nu va fi niciodata suficientă dacă nu va crede în ea și în tenisul ei”, este caraterizarea făcută de Tennis World Magazine.

Simona Halep, aşa cum n-ai văzut-o NICIODATĂ. Cum a fost surprinsă după eliminarea de la Miami FOTO

„Pe zgură, Simona Halep a jucat mereu bine. Acum va avea ocazia să demonstreze și să le închidă gura celor care o critică”, au mai scris americanii.

Simona Halep va reveni pe teren în meciul de Fed Cup dintre România şi Elveția , programat pe 21 și 22 aprilie, la Cluj-Napoca, contând pentru barajul pentru accederea în Grupa Mondială. După această întâlnire, jucătoarea din Constanţa va începe sezonul pe zgură, la turneul de la Stuttgart (23-29 aprilie). Urmează apoi să participe la turneele de la Madrid (4-13 mai), Roma (14-22 mai) si Roland Garros (27 mai – 10 iunie).