Simona Halep, readusă în meci de la 0-6 de intervenţia lui Darren Cahill. Ce i-a transmis australianul înainte 6-2 în setul doi

Simona Halep a cerut ajutorul lui Darren Cahill după ce a pierdut primul set al meciului cu Karolina Pliskova, 0-6. Australianul i-a transmis fostului lider WTA să-şi ofere mai mult timp şi sa nu mai grăbeasca punctele. Simona Halep a câştigat setul al doilea cu 6-2 şi a dus meciul (LIVE VIDEO AICI) în decisiv!

01 nov. 2019, 13:37
Simona Halep, readusă în meci de la 0-6 de intervenţia lui Darren Cahill. Ce i-a transmis australianul înainte 6-2 în setul doi

Simona Halep a pierdut primul set după doar 20 de minute, cu un incredibil 0-6. A fost momentul în care l-a chemat pe Darren Cahill la on-court coaching.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Meci decisiv la Turneul Campioanelor 2019

„Hai să ne resetăm şi să o luăm de la capăt. Ai lovit totul prea plat, totul se rezumă la forehand. Deci, în primul rând, la serviciu, loveşte pe trei sferturi, ai pregătit asta tot timpul, îţi vine mingea sus pe backhand, foloseşte asta mult! Acela este momentul când al doilea serviciu foloseşte forehand-ul se duce direct pe forehand. Vom încerca să folosim treaba asta la fiecare prim serviciu.

Ţine mingea sus la backhand! Ştii că atunci când returnează cu backhand-ul, îi place să o facă cu forehand-ul. De aceea te-a acoperit pe serviciul tău. Mai întâi, pe serviciul tău, concentrează-te bine să faci prima punctul, dar nu te grăbi. După fiecare punct, întoarce-te, cere mingi, dar acordă-ţi mai mult timp, totul e prea rapid.

Şi înţeapă puţin mai mult cu forehandul. Deci aici e terenul ei, e totul prea plat. Aşa că trebuie să te dai puţin în spate ca să poţi să pune mai mult spin chiar la returnarea serviciului. Nicio problemă. Poţi să revii după aceea. Poţi să vii în faţă după aceea. Atunci e momentul când trebuie să pui puţin greutatea pe piciorul din spate, iar apoi să revii. Stai în spate, acordă-ţi mai mult timp, mai ales pe al doilea serviciu, pentru a-ţi pregăti forehandul şi începe punctul de acolo. Pune mai multă culoare cu forehandul”, a fost sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep.


loading...