SIMONA HALEP REBECCA PETERSON 6-1, 6-1 în primul tur al turneului de la BEIJING. Urmează un MECI DE FOC

Simona Halep, 6 WTA, s-a impus, duminică, în primul tur al turneului de la Beijing, scor 6-1, 6-1 cu Rebecca Peterson, 53 WTA. În faza următoare, românca o va întâlni, luni, pe Ekaterina Alexandrova (39 WTA).

29 sept. 2019, 06:45
SIMONA HALEP REBECCA PETERSON 6-1, 6-1 în primul tur al turneului de la BEIJING. Urmează un MECI DE FOC

Simona Halep va evolua în turul al doilea cu Ekaterina Alexandrova, care a trecut în primul tur pe Bernarda Pera (81 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-4. Partida va avea loc luni. Pe partea de tablou a româncei se mai află jucătoare precum Caroline Wozniacki, Naomi Osaka şi Bianca Andreescu.

Simona Halep şi-a serbat ziua de naştere la Marele Zid Chinezeşti. Fotografii de colecţie cu campioana de la Wimbledon

Simona Halep a impresionat în primul set prin câteva lovituri impecabile din poziții defensive, care au năucit-o complet pe Rebbeca Peterson. Trei break-uri reușite de româncă au adus un scor reconfortant în primul set Setul secund s-a încheiat identic, însă Simona Halep a fost mult mai nervoasă în această manșă, în care jocul ei a fost scurtcircuitat de mai multe erori neforțate. Singurele emoții au vizat problemele sale medicale care au forțat-o să abandoneze săptămâna aceasta la Wuhan.

La scorul de 3-1 în setul doi, Simona Halep a avut un moment de descătușare, în care și-a vărsat nervii pe staff-ul ei tehnic. Românca a cerut să fie susținută mai mult, într-un moment în care Rebecca Peterson părea că îi pune mai multe probleme. „Ziceți și voi haide sau ceva!”, a transmis staff-ului ei, din care face parte şi Daniel Dobre.