Simona Halep recunoaşte că visul tuturor românilor este aproape imposibil: „Mi-aş dori foarte mult, dar nu vreau să-mi fac speranţe prea mari”

Halep a revenit de la Miami și a făcut o declarație tristă legată de șansele sale în ceea ce privește participarea la Jocurile Olimpice.

26 mart. 2024, 10:46
Simona Halep recunoaşte că visul tuturor românilor este aproape imposibil: „Mi-aş dori foarte mult, dar nu vreau să-mi fac speranţe prea mari”

Simona Halep își dorește foarte mult să concureze în vară la Paris, dar șansele sunt foarte mici deoarece, momentan, nu apare în clasamentul WTA și ar avea nevoie să se claseze în primele 60-70 de jucătoare pentru a spera la calificare, timpul fiind extrem de scurt pentru a reuşi acest lucru.

„Mi-aş dori foarte mult să încerc să mă calific, dar din ce am înţeles sunt şanse minime. Ce să zic, la Paris să joc Olimpiada ar fi minunat, dar nu vreau să îmi fac speranţe prea mari.

Pentru că nu am clasament (n.r. motivul pentru care are şanse mici) şi trebuie să fiu în primele 60-70, cam aşa”, a spus Simona Halep, pe aeroport, la sosirea în țară.

În ceea ce privește colaborarea cu noul antrenor, Halep spune că se va antrena la București alături de Carlos Martinez, care va veni în România, potrivit Prosport. Momentan, nu a confirmat la ce turneu va mai concura, deși a primit deja wild-card-uri pentru turneele de la Sttutgart, Madrid și Roma.

„Da, aici vom face perioada de încercare. O să vină la Bucureşti. Am discutat ceva despre acest lucru (n.r. despre primirea unui wild-card la Stuttgart, Madrid, Roma), dar încă nu s-a hotărât nimic. Vreau să îl aştept pe Carlos şi să luăm împreună o decizie. El vine săptămâna viitoare”, a mai declarat Simona Halep.

Citeşte şi: Stenograme şocante în cazul Rapid. Daniel Niculae către Bocciu: „Am vorbit şi cu Colţescu, a zis daţi, bă, cu ce vreţi!”