Simona Halep, replică usturătoare pentru Serena Williams. „Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut!”

​Simona Halep nu a rămas doatoare după ce Serena Williams a postat un mesaj misterios în online după ce ITIA a suspendat-o patru ani pe româncă pentru dopaj. Nicole Gibbs, Eugenie Bouchard şi Danielle Collins au atacat-o şi ele pe Simona Halep.

19 sept. 2023, 09:15
Simona Halep, replică usturătoare pentru Serena Williams. „Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut!”
Simona Halep, replică usturătoare pentru Serena Williams. "Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut!"

Simona Halep, replică usturătoare pentru Serena Williams. Pe 13 iulie 2019, Simona Halep o învingea pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon. Pentru sportiva americană a fost o adevărată lovitură în drumul spre glorie. Cu o victorie ar fi ajuns la 24 de trofee de Grand Slam și ar fi egalat-o pe Margaret Court în topul celor mai titrate jucătoare din toate timpurile.

Citeşte şi: Radu Banciu o demolează din nou pe Simona Halep: „O impostoare, un nimeni, o jucătoare de duzină, o arogantă”

„Toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că a fost vina mea. Cineva mi-a spus că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a declarat Simona Halep pentru Front Office Sports.

Citeşte şi: Câţi bani trebuie să dea înapoi Simona Halep. ITIA a cerut anularea rezultatelor începând cu martie 2022! Ce a decis tribunalul de la Londra

„8 este un număr mai bun”, a fost mesajul postat de Serena Williams, care ar fi însemnat suspendarea maximă pentru Simona Halep. Pedepsită pentru două capete de acuzare, o probă pozitivă cu roxadustat și neregularități în pașaportul biologic, Simona Halep ar fi putut primi până la opt ani de suspendare. Regulamentul prevede cumularea pedepselor, iar Serena Williams spera ca, fiind două infracțiuni doping, românca să primească opt ani. Conform motivării publicate, ITIA a cerut şase ani de suspendare, dar judecătorii tribunalului Sports Resolutions nu au fost de acord și au scăzut termenul la patru ani.