SIMONA HALEP, ridicată în slăvi de presa internaţională: Şi-a consolidat poziţia de favorită

SIMONA HALEP a obţinut o victorie concludentă în turul doi al Open-ului de Tenis al Australiei, 6-2, 6-2 cu Jarmila Gajdosova, iar reacţiile jurnaliştilor străini după această victorie clară sunt foarte favorabile compatrioatei noastre.

21 ian. 2015, 15:15
SIMONA HALEP, ridicată în slăvi de presa internaţională: Şi-a consolidat poziţia de favorită

Speranţa gazdelor, Jarmila Gajdosova, a fost surclasată miercuri de numărul 3 mondial, Simona Halep, care s-a calificat în turul trei şi şi-a consolidat poziţia de favorită a turneului. Halep a demolat-o pe australiancă în 67 de minute, scor 6-2, 6-2. Gajdosova nu a jucat rău, dar Halep, sfert-finalistă la Melbourne anul trecut, a oferit un model de consistenţă în joc şi s-a dovedit superioară din punct de vedere al pregătirii fizice„, scrie Australian Associated Press.

La rândul său, Washington Times a constatat că Simona Halep a primit un ajutor din partean adversarei sale, atunci când „în game-ul 7 al celui de-al doilea set Gajdosova a făcut dublă-greşeală, când Halep avea minge de break„.

Citeşte şi SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA 6-2, 6-2. CALIFICARE în turul II la AUSTRALIAN OPEN

Într-un comentariu AFP, preluat de mai multe publicaţii internaţionale, se specifică: „Simona Halep a obţinut o calificare fulger în turul 3 al Australian Open, după ce a demolat-o pe Jarmila Gajdosova, 6-2, 6-2. Intrată pe teren la miezul nopţii, după meciul maraton al lui Nadal, Halep n-a avut niciun chef să petreacă prea mult timp jucând şi a început în forţă, cu un break, apoi a realiza încâ unul şi a câştigat primul set cu 6-2, servind totodată şi patru aşi. Jucătoare foarte tenace, Halep i-a imprimat şi setului secund acelaşi tipar, iar în turul trei va juca cu Bethanie Mattek-Sands„.

Citeşte şi Simona Halep: „Am vrut să închei repede socotelile”