Simona Halep s-a afişat cu iubitul. Cine este viitorul soţ al tensimenei

Foarte discreta cu viata sa personala, Simona Halep a decis, in sfarsit, sa rupa tacerea. Cum? S-a afisat la Poiana Brasov impreuna cu iubitul sau, nimeni altul decat Costa Sponte, cel despre care exista de vreo doi ani speculatii ca formeaza un cuplu cu campioana noastra.

18 sept. 2016, 08:14

Proveniti din doua familii instarite de machedoni, Costa si Simona sunt priviti ca un cuplu ideal in comunitatea aromanilor de la noi. Avand acelasi origini sanatoase, celor doi le-a fost relativ usor sa se cunoasca. Simona si Costa s-au straduit sa fie cat mai discreti, pentru a nu-i altera in niciun fel imaginea sportivei.

Saptamana trecuta, Simona a anuntat ca nu participa la turneul de la Tokio, din cauza unei probleme medicale. Halep a preferat sa-si ia o scurta vacanta de refacere, prilejul perfect de a petrecere timp liber alaturi de iubit, scrie ele.ro.

Cei doi au mers la Poiana Brasov, iar un turist i-a recunoscut masina Simonei si a reusit sa prinda doua fotografii, cu Costa si iubita lui, in masina condusa chiar de tenismena.