SIMONA HALEP s-a întors acasă şi atacă dur: Cei care scriu asta, nu se pricep la tenis!

SIMONA HALEP a revenit vineri în ţară şi a vorbit despre accidentarea pe care a suferit-o la Beijing, pentru că apoi să le dea o replică dură francezilor de la L'Equipe, care au acuzat-o că a simulat durerile.

03 oct. 2014, 14:41
SIMONA HALEP s-a întors acasă şi atacă dur: Cei care scriu asta, nu se pricep la tenis!

SIMONA HALEP va mai participa anul acesta la o singură competiţie, Turneul Campioanelor, dar timpul până la plecarea în Singapore şi-l va petrece în România. SIMONA HALEP s-a reîntors vineri în Bucureşti, după ce a renunţat înaintea sferturilor, din cauza unei accidentări.

Ea a ţinut să le răspundă celor care au acuzat-o că a simulat accidentarea de la China Open. „Persoanele care scriu articole se pricep foarte bine la asta, eu mă pricep la tenis şi mi-e imposibil să cred că se pricep şi la tenis dânşii. E părerea lor şi nu mă interesează ce scriu„, a spus Simona Halep, cu referire la jurnaliştii de la L’Equipe.

Citeşte şi Simona Halep, DESFIINŢATĂ după retragerea de la China Open

Ea a explicat şi raţiunile care au dterminat-p să abandoneze turneul de la Beijing: „Am vorbit cu fizioterapeutii de la turneu, care mi-au spus că este mai bine să mă opresc că să nu fac o ruptură. O să lucrez ca să mă recuperez. Două-trei zile voi face pauză şi voi începe să joc tenis din nou„.

Totodată, SIMONA HALEP a vorbit şi despre participarea la Turneul Campioanelor, care va începe pe 20 octombrie.
Nu prea am aşteptări. Este prima mea participare la un asemenea turneu. Vreau să mă bucur de eveniment, să lupt pentru fiecare meci. Sunt cele mai bune opt jucătoare din lume, acolo este topul, aşa că fiecare meci va fi foarte greu„, a spus SIMONA HALEP.